TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
20 Май 10, 11:17
Карол Стандарт подкрепя финансовото образование у нас
Застрахователният брокер Карол Стандарт, който е част от финансовата група Карол, подкрепи развитието на финансовото образование у нас изнасяйки лекция в Националната търговско-банкова гимназия, София. Преслава Генчева, която заема позицията „Мениджър Връзки с Клиенти" в Карол Стандарт, обучава бъдещите финансови специалисти по теми, като Застраховане и Управление на риска. 

„Бъдещето на всеки бранш минава през качественото обучение на млади специалисти и партньорството между бизнеса и образователните институции е ключово за развитието на модерно застраховане у нас. За нас беше съвсем естествено да окажем подкрепа на Националната търговско-банкова гимназия, като част от ежедневните ни усилия да повишим доверието в застрахователния пазар и качеството на услугите, предлагани в този сектор у нас" - посочва Диляна Атанасова, Управител на Карол Стандарт - „Надяваме се и други компании да последват нашия пример, защото единствено целенасочените усилия за развитие на качествени млади специалисти ще спомогне за превръщането на българското застраховане в един от най-успешните и конкурентни сектори на икономиката ни в бъдеще.

В рамките на партньорството учениците от Националната търговско-банкова гимназия, София бяха запознати с основните видове застраховане, беше им разяснена същността на застраховането и застрахователния риск. Учениците имаха възможността да разгледат застрахователни полици и практически да се запознаят с целия процес при сключването им, както и с правата и задълженията на участниците в застрахователния процес.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.104