TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
23 Май 10, 11:15
Онлайн магазинът на Jar Computers стана на десет години
На 19 май онлайн магазинът http://www.jarcomputers.com/ на едноименната технологична компания навършва десет години от своето създаване. По този повод Jar Computers предлага 5% отстъпка за покупката на стоки от своя сайт и безплатна доставка на всички продукти, поръчани онлайн. Промоцията важи от 19 май до 23 май и е валидна за всички артикули, предлагани от Jar Computers, включително и за най-новите GPS устройства, компютърни конфигурации, мрежови устройства, софтуерни продукти, гейм конзоли и игри.

„JAR Computers създаде своя онлайн магазин, много преди този канал за продажби да стане модерен у нас и повечето дистрибутори на техника да започнат да продават по Интернет. Натрупаният дългогодишен опит и инвестициите, които сме направили в удобна платформа за онлайн търговия и качествена логистика, ни позволяват днес да предлагаме на своите клиенти бързо и удобно пазаруване онлайн, при конкурентни цени и голямо разнообразие от възможности за заплащане" - посочва Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers - „Компанията ни винаги се е стремила да предлага различни нововъведения в бизнеса си, но те никога не са били самоцел и са посветени единствено на подобряване качеството на обслужване и повишаване на удовлетвореността на нашите клиенти."

Онлайн магазинът на JAR Computers се актуализира ежедневно с информация за нови продукти, цени и наличности. С него се работи бързо и лесно, като всеки продукт може да бъде достигнат с минимален брой кликове, въпреки голямото разнообразие от категории, покриващо всички сфери на информационните технологии. Сайтът има собствен конфигуратор за цени, възможност за абонамент за специални оферти, както и рубрики за въпроси и новини.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1138