TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
20 Май 10, 11:13
Sportal.bg стартира онлайн магазин, базиран на Summer Cart
Най-популярният български спортен сайт Sportal.bg създаде собствен онлайн магазин -shop.sportal.bg, базиран на платформата за електронна търговия Summer Cart. Това е първия български онлайн магазин, от който феновете могат да се сдобият с фланелки и аксесоари на най-популярните футболни отбори. Той предлага най-богатата колекция от фланелки, започвайки от водещите български клубове Левски и ЦСКА, до европейски грандове, като Манчестър Юнайтед, Арсенал, Барселона, Интер и Ювентус. Онлайн магазинът съчетава лесно управление през множеството продуктови категории и атрактивен дизайн за футболни фенове, създаден също от Mirchev Ideas - фирмата, разработчик на платформата Summer Cart.

„Радвам се, че на база на Summer Cart разработихме първия български онлайн магазин, в който феновете могат лесно да откриват всички интересуващи ги продукти, както за българските, така и за чуждестранни футболни отбори. Възможностите на Summer Cart позволиха да съчетаем най-богатия асортимент от футболни продукти, както и лесно управление, позволяващо на потребителите бързо да открият търсената от тях стока. Навигацията е интуитивна, осъществяването на поръчки става лесно, а клиентите могат да избират между всички популярни начини за плащане - чрез наложен платеж, E-pay, PayPal, както и с кредитна карта" - заяви Георги Мирчев, управител на фирма Mirchev Ideas.

Освен екипи на водещите футболни отбори, в shop.sportal.bg се предлагат също разнообразни дрехи за спорт и активен начин на живот - фланелки, гащета, анцузи, якета и чорапи, както и различни спортни аксесоари - шапки, сакове и брандирани футболни топки с логата на топ отборите в България. И още една екстра - в новия онлайн магазин всеки фен може да си поръча тениска изцяло по свой дизайн и с избрана от него картинка. Така той може да изпъкне сред своите приятели и съученици, да направи жест към гаджето си, да популяризира кауза, подкрепяна от него или просто да се пошегува. Сайтът предлага и десетки готови идеи за щампи върху фланелки, включително забавни дизайнерски идеи, теми свързани с компютърните технологии, както и такива за възрастни.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0387