TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
13 Май 10, 21:41
Сирма Солюшънс създаде електронен магазин за технологии

Сирма Солюшънс, една от водещите български ИТ компании, част от Сирма Груп Холдинг, създаде свой електронен магазин за компютри, мрежово оборудване, софтуер и съдържание. Проектът е на адрес http://e-shop.sirma.bg и сред предимствата му са лесната и бърза навигация, интуитивното търсене, голямото продуктово разнообразие и високата степен на автоматизация.

 

"Нашият магазин се отличава от тези на конкурентите, с това, че съвсем автоматично се свързва със системите на логистичните ни партньори и дистрибутори, като се публикуват единствено стоки, налични на склад. Освен това доставката до адреса на клиента в рамките на София е за 24 часа, а в страната - за 48 часа" - обяснява Росен Маринов, Търговски директор на Сирма Солюшънс.и мениджър на център за данни Датикум - "Описанията на стоките, атрибутите, параметрите и техните снимки се четат автоматично от системите на дистрибуторите, с които работим. При промяна на цената или курса на оригиналната валута при нас това се отразява автоматично. Категоризирането на продуктите също е автоматичен процес. Така се поддържа цялата актуална номенклатура и цени без това да коства човешки ресурси и се елиминират досадните отговори в стил - "няма го на склад"."

 

Продуктовият асортимент включва сървъри, преносими и настолни компютри, монитори, мрежово оборудване, UPS устройства, печатни устройства, скенери, проектори, видео и фото техника, консумативи и дори телевизори. Силен акцент е поставен и върху секцията "Софтуер", в която потребителите могат да закупят предпочитаните от тях операционна система, офисни приложения, както и разнообразно дигитално съдържание: Световна футболна енциклопедия, КръстоСловник, Словник Експерт, Електронна енциклопедия "История на България" и много други.

 

Магазинът предлага продукти и решения от водещите световни производители на компютърна и мрежова техника, включително 3Com, Acer, Cisco Systems, Dell, Fujitsu Siemens, Hewlett – Packard, IBM, Lenovo, LG, Logitech, Microsoft, Samsung, Sony и Toshiba.

 

Друга особеност на онлайн магазина http://e-shop.sirma.bg е създаденият към него технологичен блог, от който посетителите на сайта ще могат редовно да се информират за различните аспекти при избора на компютър или мрежово оборудване, както и за бъдещото развитие на информационните технологии.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.4776