TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
13 Май 10, 16:55
Застрахователен брокер Карол Стандарт получи три от четирите годишни награди на ДЗИ
Застрахователният брокер Карол Стандарт, който е част от финансовата група Карол, получи три от четирите годишни награди на застрахователната компания ДЗИ за 2010 г. Карол Стандарт предлага всички видове застрахователни продукти, включително Автокаско, Гражданска отговорност, Имущество, застраховки "Живот" и „Злополука", от водещите застрахователни компании на българския пазар.

„Нашата цел винаги е била да се наложим като компания, която се стреми преди всичко да бъде в полза за всеки отделен клиент, да го посъветва и да му предложи най-изгодните за него условия, при пълна прозрачност. Именно на тази дългосрочна стратегия отдавам и успехите, които доведоха до отличията от ключов играч на застрахователния пазар, като ДЗИ. Тези награди са за целия екип на Карол Стандарт и за това, че успяхме да постигнем пълен синхрон в целите на ръководството и на служителите от всички нива в компанията" - заяви Диляна Атанасова, Управител на Карол Стандарт - „Застрахователните услуги са една сфера, която е много чувствителна за клиента и в този смисъл ние приемаме трите отличия, като признание за нашата откритост и за стремежа ни винаги да защитим в максимална степен интересите на нашите клиенти. Радващо е също, че все повече българи оценяват значението на застрахователните услуги за себе си и за своите близки, което спомага за бързото развитие на този пазар у нас."

Трите награди, връчени на екипа на Карол Стандарт, са: допълнителна Награда за обем на портфолиото, квота на щетите и ръст на премийния приход в общото застраховане, Отличие за цялостно представяне в общото застраховане - обем на портфолиото, квота на щетите и ръст на премийния приход, както и Награда за ръст на продажбите по застраховки имущество, отговорности и карго.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1008