TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
22 Април 10, 23:45
Алое Ко представя ERP системата EnterpriseOne в Стопанската академия "Д. А. Ценов"
Компанията ще вземе участие на Международната научна конференция "Системи за управление на бизнеса в малки и средни предприятия" в гр. Свищов

Българският разработчик на системи за управление на бизнеса Алое Ко ще вземе участие в Международната научна конференция "Системи за управление на бизнеса в малки и средни предприятия", организирана от Стопанска академия "Д. А. Ценов", Свищов. Събитието ще се проведе на 23 - 24 април 2010 г. в гр. Свищов и ще събере представители на академичната общност, включително гости от други висши учебни заведения от страната и чужбина, както и от малките и средни фирми в региона. Алое Ко ще представи пред тях своята ERP (Enterprise Resource Planning) система EnterpriseOne, която се отличава с възможност да бъде внедрена лесно както в големи корпорации, така и в много малки фирми, без долна граница на персонала. Вторият акцент в презентацията на компанията ще бъде нейната програма за партньорство с образователни институции.

 

"Секторът на бизнес технологиите се променя с изключително бързи темпове и за образователните институции понякога е трудно да бъдат в крак с всички новости. От друга страна този сегмент ще увеличава своята важност за позиционирането на българските специалисти, компании и на икономиката ни като цяло в бъдещото общество на познанието. Ние сме убедени, че само чрез тясно партньорство между висшето образование и бизнеса ще можем да гарантираме на българските студенти, че обучението им ще съответства на най-новите тенденции в сектора и те ще са подготвени по най-добрия начин за бъдеще, в което наличието на ERP система ще е задължително условие за конкурентоспособност. Затова сме отворени към партньорство с всички български университети, както и с отделни преподавателски екипи" - посочва Наталия Футекова, управител на Алое Ко и асистент в Катедра "Информационни технологии и комуникации" в Университета за национално и световно стопанство.

 

Международната конференция ще бъде организирана от Катедра "Бизнес информатика" към Стопанската академия и ще се проведе в рамките на проект "Методология за изграждане на разпределена бизнес интелигентна система в малки и средни предприятия". Ще бъдат засегнати темите за оптимизацията на работни процеси чрез интелигентни бизнес информационни системи, анализа на възможностите на data mining, web mining и text mining за бизнес интелигентност в малките и средни предприятия, приложните проблеми в прилагането на бизнес интелигентност при наследени университетски информационни системи, измерването на маркетинговата ефективност и др.

 

Алое Ко развива широка програма за партньорство с висшите учебни заведения, в рамките на която те получават безплатни лицензи за ERP системата EnterpriseOne, обучение за преподаватели, както и учебни материали, упражнения и готова база данни с примери от практиката.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1284