TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
22 Април 10, 23:42
Балкан Сървисис и Altec са официални партньори на Дванадесетия финансов ИТ форум
Двете компании представиха решение за ефективно управление на разходите във финансовите организации

Промяната в приоритетите на финансовите институции и засилващият се интерес към ефективно управление на разходите, за сметка на доскорошния стремеж към експанзия беше във фокуса на тазгодишната лекция на консултантската компания Балкан Сървисис в рамките на Дванадесетия финансов ИТ форум "Новите бизнес тактики зад ИТ стратегиите на финансовия свят". Балкан Сървисис и гръцкият разработчик на ERP системи Altec са официални партньори на тазгодишното издание на станалия традиционен форум за финансови технологии. Събитието се организира от Ай Си Ти Медия и се проведе на 20 април 2010 г. в столичния хотел Шератън, под егидата на Българската народна банка и Комисията за финансов надзор и за пореден път събра представители на водещите финансови институции у нас.

 

С лекция на тема "Atlantis ERP Financials - ефективно решение за управление на разходите на финансовите институции" Филип Мутафис управляващ партньор в Балкан Сървисис разгледа въпросите, свързани с успешните инструменти и решения за цялостно управление на разходите в компаниите от сектора. Предлаганото от компанията решение Atlantis ERP е напълно локализирано и е съвместимо с всички изисквания на българското законодателство и финасово-счетоводна практика.

 

"Нашата компания има над шестгодишен опит от внедряване на бизнес решения в банки и финансови организациии. Това ни позволява да предложим на своите клиенти бързо и ефективно решение, което да започне да се изплаща веднага след внедряването си. Натрупаната от екипа ни експертиза е особено актуална в контекста на ограничените бюджети" - посочва Филип Мутафис. Сред клиентите на Балкан Сървисис от финансовия сектор са УниКредит Груп, Първа инвестиционна банка, Банка Пиреос, Емпорики Банк и др.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1034