TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
22 Април 10, 23:40
Представител на Сирма Груп АД награди на отличник от Варненския свободен университет „Черноризец Храбър"
Тази година завършва първият випуск от съвместната магистърска програма на двете организации
На състоялата се промоция на студентите от Варненския свободен университет „Черноризец Храбър", представителят на Сирма Груп АД във Варна, д-р Васил Донев връчи дипломата на отличника от специалност „Информатика", Владимир Пасков. Сътрудничеството между университета и най-голямата българска софтуерна компания вече има няколко годишна история и тази година отбелязва първия си значителен успех с приключването на първият випуск от съвместната магистърска програма, която двете организации предлагат на завършващите бакалаври. Видимо по-високото професионално ниво на студентите обучавани по тази програма показа, че симбиозата университет - високотехнологична компания е работещия модел за българското висше образование.

Като поздрави отличника на випуска от тази специалност, д-р Донев му връчи последното издание на Мултимедийната българска енциклопедия, издание на Сирма Груп с пожелание за успешна реализация и по-нататъшно научно и професионално израстване и като знак на оценката на компанията за отличния резултат показан от студента по време на следването му.

Както беше отбелязано по време на тържествената церемония подобни поводи за участието на Сирма Груп са не само удовлетворение от съвместно свършената работа, но и най-сериозната мотивация фирмата да продължи да инвестира значителен материален и кадрови ресурс за издигане качеството на подготовката на българските студенти. „Дългосрочна политика на Сирма Груп АД е подкрепянето на българското образование, чрез разработване и безвъзмездно предоставяне на учебно-образователни продукти, осигуряване на стажове на студентите и лектори за българските училища и университети, както и пряка материална поддръжка на иновативните идеи на младите хора чрез конкурса Sirma Young Spirit" - посочи Васил Донев.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1121