TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
14 Април 10, 23:38
Спиди Нет увеличава параметрите на оптичния интернет за бизнес клиенти

Българският телекомуникационен оператор Спиди Нет обяви, че увеличава параметрите на съществуващите си пакети оптичен интернет за бизнес клиенти. Увеличението на характеристиките e средно с около 20% и включва и шестте корпоративни предложения на компанията, които носят общото наименование BUSINESS LEVEL. Предложението е насочено към фирмите, които имат нужда от повече достъп до световната мрежа, при висока скорост и надеждност и на изключително конкурентна цена.

 

"Бизнесът става все по-динамичен, комуникационните технологии се развиват все по-бързо и ако преди няколко години клиентите търсеха просто някакъв Интернет достъп, то днес изискванията им за скорост и параметри са много по-високи. Именно на тези променящи се потребности целим да отговорим с по-високите параметри за корпоративните си клиенти" - заяви Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет - "Благодарение на инвестициите, които сме направили в модерна инфраструктура, сме готови да предложим на своите бизнес клиенти в София, Стара Загора, Кърджали, Сливен, Пловдив, Първомай, Кюстендил и Казанлък надежден високоскоростен оптичен интернет в рамките на цялото покритие на Спиди Нет, при достъпни ценови условия за малкия и средния бизнес. Надяваме се, добавяйки стойност към нашите услуги, да ги подкрепим във време, когато много от тях не могат да си позволят допълнителни инвестиции в по-голям Интернет капацитет."

 

При избор на пакет BUSINESS LEVEL 1, потребителите ще получават 20Mbps за пиъринг в България, 5Mbps за международен достъп, както и един IP адрес, при избор на BUSINESS LEVEL 2 параметрите са съответно 25Mbps за български пиъринг, 6Mbps за международен достъп и два IP адреса, а потребителите, които изберат BUSINESS LEVEL 3, ще могат да използват 35Mbps за български пиъринг, 8Mbps за международен Интернет и три IP адреса. Параметрите за пакетите BUSINESS LEVEL 4, 5 и 6 стават съответно – 50Mbps, 60Mbps и 70Mbps за пиъринг в България и 10Mbps, 12Mbps и 15Mbps за международен трафик, а броят IP адресите достига 5, 7 и 10. Повече информация за увеличението на параметрите на предложенията за оптичен интернет за бизнеса на Спиди Нет е достъпна на адрес: http://speedy-net.bg/index.php/office/104#promo_start


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.6183