TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
14 Април 10, 23:34
Алое Ко открива учебен център за мениджмънт и бизнес технологии

Софтуерната компания Алое Ко, която е разработчик на системата за управление на бизнеса EnterpriseOne, отвори учебен център за мениджмънт и бизнес технологии. В него ще бъде концентриран 16 – годишният опит и ноухау на екипа на фирмата в сферата на разработката, внедряването и ефективното използване на софтуерни решения за бизнеса. Същевременно целта на компанията е да създаде едно модерно място за обучение, което отговаря на всички нови тенденции в този сектор и предлага по-освободена и разчупена атмосфера за обучаващите се. Местата са разположени в кръг, а лекторите и слушателите седят заедно и могат да разговарят съвсем неформално. Центърът се намира в новия офис на компанията на бул. "Генерал Столетов" № 11, вход Б, етаж 1, офис 3.

 

"От сериозния опит, който имаме във внедряването на бизнес софтуер, ние сме установили, че успехът на ERP и CRM проектите зависи в много голяма степен от разбирането и свикването на служителите и ръководителите на компаниите с тях. Същевременно бизнес технологиите се развиват изключително бързо и за хората извън бранша е трудно да се запознават и да свикват с всички новости. За да могат фирмите да се възползват напълно от предимствата на една ERP или CRM система, те се нуждаят от ясно и достъпно въвеждане на техните служители в тази динамична и иновативна сфера. Желанието ни е, създавайки новия обучителен център, да отговорим именно на тази потребност, предлагайки на нашите клиенти повече добавена стойност към внедряването на самите софтуерни решения и да спомогнем за повишаване квалификацията на техните екипи" - посочва Иван Аржентински, управител на Алое Ко.

 

Учебният център ще предлага професионална подготовка в сферата на фирменото управление, работата с ERP и CRM системи, счетоводство, логистика и други сфери на мениджмънта. Обученията ще бъдат водени от квалифицирани преподаватели от екипа на компанията, както и от партньорски организации. Те ще бъдат насочени към аудитория от мениджъри на различни управленски нива, собственици на фирми, служители на компании, внедрили ERP системи, както и практици в сферата на счетоводството, финансите, управлението и планирането на фирмените ресурси, логистиката и др.

 

Първото обучение в новия център се проведе на 30 и 31 март 2010 г. в София и включваше два безплатни курса за клиенти на компанията, в които се внедрява ERP (Enterprise Resource Planning) системата EnterpriseOne, посветени на въведение в работата с нея и на увод в счетоводството.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0866