TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
15 Март 10, 18:30
Експривиа подписа договор за търговско партньорство със Сирма Бизнес Консултинг
Решението КредитЗаУеб, понастоящем вече е в употреба в основните кредитни институции в Италия и в 10 страни от зоната на Централна и Източна Европа, и е в състояние да управлява ефикасно процеса на  управление и анализ на основните елементи относно клиентите, включително и корпоративния елемент, за който са на разположение различни функции, като например модули за   управление на икономически групи и анализи по сектори. Системата, освен това, може лесно да се обедини със  основната система на банката, за избягване на натрупване на информация и функции. 

Договорът със СИРМА набляга на стратегията за засилване на международното присъствие на Групата Експривиа и е част от един  обширен проект за разширяване на зоната Банкиране&Финанси чрез електронна мрежа от партньори от различни европейски страни, с които да разпространява собственото решение за КредитЗаУеб. 


Функционалният опит и интегриращата система на решенията ИТ за банковия пазар и силното присъствие и познаване на българския пазар са основните елементи, които доведоха Експривиа до избора на СИРМА като висококвалифициран партньор за разпространение решението КредитЗаУеб в България и разширяването на дейността в тази страна , в която вече се  ползва от първостепенните препоръки  в УникредитБулбанк.


“Партньорството със СИРМА представлява решителна крачка напред в стратегията на увеличаване присъствието на Експривиа на пазара на Източна Европа”, заяви Доменико Фавуци, пълномощен представител на Експривиа.“Договорената дейност между двете дружества ще позволи на Експривиа да навлезе бързо на българския пазар.”

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1926