TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

10 Март 10, 18:33
Университети подкрепят Националното състезание по уеб дизайн и интернет програмиране WEBLOZ ’10

От Националното състезание по уеб дизайн и интернет програмиране WEBLOZ ’10 за пореден път ще изненадат приятно своите участници. Победителите в тазгодишното състезание ще имат възможността да кандидатстват  в Шуменския университет "Епископ Константин Преславски" и Русенския университет "Ангел Кънчев", без приемен изпит. Припомняме, че финалният кръг на надпреварата ще се проведе на 23 – 25 април 2010 г. в гр Лозница, а Златен спонсор на събитието е СуперХостинг.БГ.

 

"Още от първото състезание някои участници се интересуваха дали няма да подсигурим прием на учениците в някой университет. Вече имаме щастието да го направим и то не само в един. През WEBLOZ ’10 ще се признаят оценки за вход в поне два университета - Шуменския университет "Епископ Константин Преславски" и Русенския университет "Ангел Кънчев". За да се възползвате от приема без изпит е необходимо да се регистрирате, да участвате и да спечелите едно от призовите места на WEBLOZ ’10 във всяка категория - "Уеб дизайн" и "Интернет програмиране", и разбира се, да завършвате средното си образование. Надяваме се, това да е приятна изненада за много от завършващите и се надяваме да успеят. Искаме да благодарим на ръководството на Шуменския университет "Епископ Константин Преславски" и Русенския университет "Ангел Кънчев" за това, че откликнаха с радост на предложението за партньорство и се радваме, че ще имаме възможността да работим заедно." - заяви Тихомил Кулев, основател на Фондация "Технология за младите", която организира WEBLOZ ’10.

 

Той изрази задоволството си, че след подкрепата от две от най-големите асоциации на брашна в България, сега последва и подкрепа от страна на образованието. Друга изненада за участниците е удължаването на срока за регистрация, която ще може да се извърши до 14 март, а обявяването на допуснатите до 2-ри кръг ще стане на 22 март.

 

Повече информация за признатите оценки ще бъде публикувана по-късно на сайтът на състезанието - http://webloz.net/


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0892