TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
15 Март 10, 18:32
Балкан Сървисис внедри Qlik View в Данон Сердика

Данон Сердика и българската консултантска компания Балкан Сървисис завършиха успешно проект по внедряването на Business Intelligence продукта QlikView, на база на който бе изградено решението за reporting и бизнес анализи. Системата обезпечава ежедневните оперативни справки за продажбите на клиента, заменяйки използваните до момента OLAP cubes.

 

Данон Сердика е лидер на българския пазар на свежи млечни продукти. Компанията разполага с широка търговска мрежа, покриваща цялата страна, а предлаганият от нея асортимент включва 5 марки и около 40 висококачествени продукти. Тази мащабна търговска дейност, както и политиката на компанията да съчетава европейските стандарти на DANONE Group със спецификата и условията на българския пазар, налагат нуждата от надеждно решение за анализ на постъпващата информация за продажбите. QlikView напълно отговаря на тази необходимост, като позволява справките да бъдат изготвяни много по-лесно и дава много допълнителни възможности за гъвкав и лесен анализ на информацията за продажби, финанси и други. Приложението е интегрирано със съществуващата във фирмата оперативна система – Тонеган.

 

"Внедряването на QlikView ни помогна да разширим погледа си върху продажбите, позволявайки на всеки служител да получава веднага необходимите му справки за конкретен продукт или период. Доволни сме от бързината и професионализма, с които Балкан Сървисис осъществи проекта, както и от начина, по който екипът на компанията отговори на нашите специфични изисквания" - заяви Александър Иванов, IT мениджър в Данон Сердика и ръководител на проекта.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1107