TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
17 Март 10, 18:19
Излезе нова версия на Summer Cart
Софтуерът за онлайн магазини вече работи с девет турски банки и четири нови модула за разплащане

Българският софтуерен разработчик Mirchev Ideas пусна на пазара новата версия 3.5 на своето софтуерно решение за онлайн магазини Summer Cart. Програмата позволява на всеки желаещ да създаде свой електронен магазин бързо и на достъпна цена, а с обновленията в Summer Cart 3.5 работата на онлайн търговците е улеснена още повече. В решението вече има три вградени езика – английски, български и турски, още четири модула за разплащане, както и поддръжка на девет турски банки.

 

Новата функция "Списък с желания", позволява на потребителите да създават списък с желаните от тях продукти и да го изпращат на приятелите си. Това е добра възможност за мрежов маркетинг и мощен инструмент, за подобряване на обслужването на редовните клиенти. Друго голямо предимство в новата версия е, че администраторите вече могат да пренареждат списъка с продукти и то само с drag-and-drop (влачене и пускане).

 

Доста новости има при управлението на изображения. Summer Cart 3.5 поддържа вече пет различни размера на снимки, според тяхното предназначение, а по-важното е че се изискват минимални усилия от страна на администраторите на онлайн магазини. С новата версия е достатъчно те да качат снимката в оригиналната й големина, а софтуерът автоматично създава още четири размера, съгласно направените от тях настройки, като запазва и оригиналния. Освен това е добавена възможност за създаване на галерия със снимки, която има разнообразни функции, а настройките и редакцията също отнемат минимално време. Подобрено е и представянето на снимките в продуктовите страници, посредством нова рамка за снимки. Друга много важна функция в Summer Cart 3.5 е възможността клиентите да качват свой текст или снимка и да ги добавят като Продуктова опция. Функция, която е много полезна например за фирми, предлагащи тениски с щампа на клиента или рекламни материали и аксесоари с произволен текст и лого.
 

В новата версия на Summer Cart са добавени четири нови модула за разплащане. Това са PayPal Express, PayPal Payflow Pro, Ogone (една от водещите европейски разплащателни системи, която се използва в над 35 държави), както и ДСК Директ, с който възможностите за интернет разплащания в България чрез дебитни и кредитни карти стават общо четири. Общият брой на международните разплащателни методи чрез кредитни карти пък вече е четиринадесет. Освен това версия 3.5 е интегрирана с разплащателните методи на девет банки, които работят в Турция, сред които Akbank, Anadolubank, DenizBank, Finansbank, Fortis, Garanti Bank, Halkbank, TEB и др. Summer Cart вече автоматично извлича и валутни курсове от Турската централна банка.
 

"Помислили сме и за нашите партньори и уеб дизайнери, които разработват свои авторски дизайнерски концепции, базирани на Summer Cart. За тяхно улеснение оптимизирахме значително HTML и CSS кода на вградените скинове, което улеснява много дизайнерските промени върху софтуера" - посочва Георги Мирчев, управител на Mirchev Ideas - "Желанието ни е да създадем силна партньорска общност, която да предлага разнообразни дизайнерски решения на база на нашата платформа за онлайн магазини и се радваме, че това вече се случва."

 

Управлението на продуктите в новата версия на софтуера за онлайн магазини е улеснено допълнително чрез добавените функции за импорт на множество снимки за един продукт, както и възможност за импортиране на данни на множество езици.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1038