TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
26 Февруари 10, 09:34
Повредено е оборудване на Спиди Нет в кв. Банишора

На 22 срещу 23, както и на 25 февруари, в 23:00 и 11:30  часа неизвестни лица са повредили далекосъобщително оборудване на телекомуникационната компания Спиди Нет. В резултат на престъпното действие стотици клиенти на доставчика в кв. Банишора са били лишени за няколко часа от възможността да използват своите услуги – Интернет, Телевизия и Телефон. Екипът на оператора е реагирал възможно най-бързо, въпреки сериозността на повредите. Ръководството на Спиди Нет поднася своите извинения на пострадалите клиенти.

 

"Единствено органите на реда биха могли да се справят с подобни грозни форми на нелоялна конкуренция и аз се надявам, че волята на новото правителство за борба с престъпността ще спомогне най-после да видим адекватни действия за ограничаване на посегателствата срещу телекомуникационна инфраструктура. Още повече, че става въпрос за деяния, които отдавна са определени от Наказателния кодекс като престъпления и че това е практика, от която години наред страдат хиляди български потребители", посочва Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет.

 

Припомняме, че през октомври 2009 г., както и в началото на 2010 г., отново в кв. Банишора бяха извършени поредица от саботажи срещу интернет инфраструктурата на Спиди Нет и отново бяха засегнати абонати на компанията. Тогава за някои от деянията дори имаше доказателства, водещи към местния интернет доставчик Оптик ком.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0899