TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
23 Февруари 10, 22:22
Безплатни разговори за абонатите на оптичен интернет от Спиди Нет
Tелекомуникационният оператор Спиди Нет предлага нова възможност за безплатни телефонни разговори на абонатите на своята услуга Оптичен Интернет. Всеки настоящ клиент на услугата, използващ тарифен план от 25 лв. до 50 лв., който заплати наведнъж две месечни такси, получава номер за фиксирана телефонна услуга, съпътстващо устройство (АТА на пазарна цена 60 лв.), както и 5 лв. време за разговори. Промоцията се нарича „Имате думата!" и е в сила от 15 февруари 2010 г. до 31 март 2010г.

„Алтернативните телефонни услуги отдавна достигнаха по качество традиционните фиксирани комуникации и с новата промоция ние искаме да провокираме нашите клиенти, да използват гласовите ни услуги и да се убедят в тяхното високо качество. Те могат да направят това безплатно и едва след като ги изпробват - да започнат да си плащат за бъдещите си разговори. Добрата новина е, че дори и след това клиентите ни ще могат да използват нашите телефонни услуги на по-ниски цени, в сравнение с традиционната фиксирана телефония. При това те ще заплащат само за разговорите, които са провели, тъй като нашите гласови услуги нямат месечна такса" - посочва Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет.

Промоцията е валидна във всички райони, в които Спиди Нет предоставя услугата Оптичен интернет, а предлаганите от компанията телефонни номера могат да се свързват с всички по-големи оператори на гласови услуги у нас. Повече информация за промоцията е достъпна на адрес: http://speedy-net.bg/


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0839