TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
22 Февруари 10, 16:48
LG провежда анкета с награди
LG провежда първото проучване за употребата на мобилен интернет в България, наградата за участниците е смартфон LG GW620

Корейската технологична компания LG Electronics започна проучване за навиците на българите в интернет. Онлайн анкетата, съставена от компанията, е отворена за отговори до 23 февруари, а данните ще бъдат огласени публично след края на изследването.

У нас досега не е правено проучване за използването на интернет през мобилен телефон. Това обаче се превръща във все по-масова тенденция. Много потребители вече се ориентират към устройства, с които сърфирането в движение е лесно и удобно. С широкото разпространение на свободни Wi-Fi мрежи и поддръжката на мобилен интернет от операторите телефоните започват да се използват за повече функции, освен традиционното водене на разговори и изпращане на съобщения. Резултатите ще покажат с каква скорост световните технологични тенденции стигат у нас.

Попълнилите анкетата могат да спечелят нов телефон, който е създаден специално за феновете на мобилния интернет и социалните мрежи - LG GW620. След края на проучването на случаен принцип ще бъде изтеглен големият победител, а от компанията обещават и други поощрителни награди.

Изследването цели да отговори на въпроси като това каква част от потребителите използват мобилните си телефони за връзка с интернет, за какво най-често се ползва интернет връзката и доколко разпространена е употребата на смартфон устройства в България. Допълнителен фокус на проучването ще бъдат социалните мрежи и въпросът колко потребители използват мобилен интернет, за да поддържат профилите си и или да се информират за свои приятели.

Още по темата: Спечели смартфон с Android от анкетата на LG

Източник: PixelMedia.bg – новини, тестове и ревюта от света на компютрите и потребителската електроника

 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
7.4697