TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
17 Февруари 10, 10:17
Първият MobileMonday Sofia за 2010 е посветен на предприемачите в мобилния сектор

Как да създадем успешна компания в сектора на мобилните комуникации? Какви са особеностите на мобилния бизнес в сравнение с останалите технологични сектори? Отговорите на тези въпроси ще потърсим в рамките на първото за тази година издание на форума MobileMonday Sofia, което ще се проведе на 22 февруари 2010 г. в зала Мати, Национален дворец на културата (т.нар. малко НДК – до зала 12). Събитието е под надслов "Mobile Venture Stories: Starting-up a business in the mobile" и ще събере представители на мобилните оператори, доставчици на мобилни услуги, разработчици на приложения за мобилни телефони, предприемачи, студенти и медии.

 

"MobileMonday Sofia 2010 ще бъде посветен именно на предприемачите и инвеститорите в мобилната индустрия, на техния път към успешна пазарна реализация и на предизвикателствата, с които се срещат", заяви Антон Гаврилов, Директор Бизнес Развитие на Sirma Mobile, който е сред организаторите на форума.

 

Според мениджъра, събитието ще бъде изключително полезно за стартиращите бизнесмени в мобилния бранш, които ще получат ценни уроци от мениджъри на вече наложили се компании. Лектори на форума тази година ще са Станислав Георгиев, Мениджър Интегрирани телекомуникационни решения в Мобилтел, Виктор Димитров, регионален представител на инвестиционната компания Ориенс България, както и Невен Боянов, съосновател и управител на софтуерната компания Интерлекта. Тримата са представители на съвсем различни типове дружества, а подборът на лекциите има за цел да покаже различните гледни точки за успешен бизнес в мобилния сектор.

 

За MobileMonday Sofia

 

MobileMonday Sofia представлява открит форум на българската общност в мобилната индустрия. Организацията е независима и има за цел да популяризира мобилните комуникации и тяхното влияние върху обществото и икономиката. MobileMonday Sofia обединява ИТ и телекомуникационни специалисти, разработчици, предприемачи, инвеститори и студенти с интереси в сферата на мобилните технологии.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.2087