TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
12 Февруари 10, 14:52
Списание ENTERPRISE организира бизнес конференция „За Вашия успех – практически опит от топ мениджъри в България”
Целта на форума е да събере представители на малкия и средния бизнес у нас, които да се запознаят с успешните бизнес практики на водещи компании

На 28 и 29 Април 2010 г. в хотел „Кемпински Зографски“ ще се осъществи среща между представителите на малкия и среден бизнес в България и мениджъри от водещи компании от различни сектори. Организатори на събитието са списанието за мениджмънт и ERP ENTERPRISE, съвместно със CEED – Център за развитие на предприемачеството, и с подкрепата на Български Форум на Бизнес Лидерите и други.

Целта на форума, който е уникален за България, е да събере представители на малкия и среден бизнес в България (65% от пазара у нас), които да се запознаят с успешните бизнес практики на ТОП компании от различни сектори на Българския бизнес, между които Белла България, Елана Холдинг, Киров АД, Асарел Медет АД, Приста Ойл, Софарма Трейдинг и други.
Във времена на промени и нестабилни икономически условия именно креативността и иновативното мислене, комбинирано с натрупания опит, са факторите, които различават успешните компании, от всички останали. Изхождайки от идеята, че практическият опит е от изключително значение, екипът на списание ENTERPRISE ще предостави поле за комуникация и предаване на ноу-хау, идеи и бизнес контакти на всички участници във форума.
Първият ден на събитието български мениджъри ще разкажат за развитието на компаниите си, фирмената им култура, предизвикателствата и реализираните успешни практики, особено в контекста на световната финансова криза.
Във втория ден форумът ще разшири обхвата си, чрез презентации на двама успешни мениджъри, водещи изцяло български ТОП компании -  г-н Филип Ломбаут, Агрополихим и г-н Цветан Алексиев, Сирма Груп.
Комплексната идея на форума „За Вашия успех – практически опит от ТОП Мениджъри в България” включва кръгли маси на различни теми, пространство за стартиране на общи бизнес проекти, обсъждане възможностите на европейските фондове и мн.др.

Организаторите на събитието очакват участие да вземат между 300 и 500 представителя на малкия и среден бизнес у нас.
Форумът ще бъде с платено участие с промоционална такса от 195 лева без ДДС до Март 2010 . Част от нея ще бъде отделена от нас за НАГРАДЕН ФОНД от  10 000 лева за мааркетинг бюджет на спечелилата компания конкурса за най-добра идея за развитие на съществуващия бизнес, възникнала по време на форума, като жури ще бъдат самите участници.

Още по темата: Първа Бизнес Конференция „За Вашия успех – практически опит от ТОП Мениджъри в България”

Източник: konsultirai.me - блог за бизнес софтуер


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6195