TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
10 Февруари 10, 14:46
Спиди Нет стартира инициатива за привличане на нови бизнес клиенти

Българският оператор Спиди Нет стартира инициатива за привличане на нови бизнес клиенти. Предложението включва услугата Оптичен интернет до офиса, предлагана от оператора, заедно с безплатен телефонен номер и/или неограничен високоскоростен WiMAX достъп до Интернет, посредством USB модем на Макс Телеком. Офертата е насочена към фирми, независими консултанти и екипи, които търсят едновременно надежден достъп до мрежата, съчетан с повече мобилност и възможност да работят където и да се намират.

 

"Бизнесът става все по-динамичен и ако само преди десетина години предприемачите и техните служители са прекарвали работния ден предимно в офисите си, днес те имат нужда от достъп до фирмената информация, електронната поща и офисния телефон на летището, в ресторанта по време на бизнес среща, в хотела или в конферентния център. Бизнес клиентите търсят повече възможности за мобилен достъп до мрежата и същевременно разчитат той да е надежден и да им гарантира висока скорост. Затова Спиди Нет предлага на предприемачите съвместна оферта, която включва всички необходими компоненти от съвременния мобилен офис: надежден фиксиран Интернет посредством технология за оптика до офиса, телефон, който може да бъде използван от всяка свързана с Интернет точка и мобилен широколентов достъп до националната WiMAX мрежа на Макс Телеком", заяви Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет.

 

При активиране на услугата LAN Интернет за бизнес клиент на тарифа 50 лв., новите потребители заплащат 44 лв. месечно и получават като подарък номер за фиксирана телефонна услуга и съпътстващо устройство (АТА). При активиране на услугата Оптичен интернет за бизнес клиент с гарантирани скорости на тарифа 100 лв. те заплащат 88 лв. месечно и получават два номера за фиксирана телефонна услуга и два броя съпътстващи устройства (АТА). Ако се възползват от услугата Оптичен интернет за бизнес клиент с гарантирани скорости на тарифа 168 лв., пък те получават един номер за фиксирана телефонна услуга и съпътстващо устройство (АТА) с включени 300 безплатни минути към стационарни телефони в целия Европейски съюз, включително и България. Освен това в този случай клиентите получават безплатни разговори в мрежата на Спиди Нет, както и безплатно USB устройство за високоскоростен мобилен WiMAX интернет с неограничен трафик. След изговаряне на безплатните минути, киентът се таксува по тарифите за телефонни разговори на Транс Телеком.

 

Предложението важи за нови клиенти на Спиди нет, което означава, че те не са използвали услугата Интернет от Спиди Нет, не са сменяли адреса си през последните шест месеца и нямат стари задължения. Повече информация има на адрес: http://speedy-net.bg/index.php/office/104#promo_start


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1004