TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
04 Февруари 10, 16:03
Маркетинг директорът на Спиди Нет Георги Илиев представя своя изложба с фотографии
Събитието ще се проведе едновременно в гр. София и гр. Базел, Швейцария
Софийската филхармония представя изложбата фотографии „Дъщерята на рибаря“ от Георги Илиев, български фотограф, преподавател по визуални комуникации в Нов български университет и Маркетинг директор на телекомуникационната компания Спиди Нет. Фотографиите ще бъдат изложени от 4 февруари до 18 февруари 2010 г. в Мраморното и Партер фоайе на Галерия „България“, ул. „Г. Бенковски“ 1. Едновременно с това изложбата ще се състои под същото име и в швейцарския град Базел.

Официалното откриване ще бъде на 10 февруари 2010 г., от 18:00 ч. Изложбата ще включва 27 фотографии, представени в София и 10 фотографии в Базел, всички с размери 50х70 и 60х80 см. Произведенията са отпечатани на канаваца и наподобяват картини. Всички са заснети между 2006 г. и 2009 г. в София, в студиото на фотографа и са посветени на въображаемия свят на рибарските жени и дъщери. Един свят на очакване и ежедневни молитви към морето да върне отново техните най-близки мъже и бащи у дома.

„Желанието ми е да предам на зрителите един събирателен образ на жената и дъщерята на традиционния рибар. Жена, която заедно с ежедневните си домакински задължения е принудена всеки ден да очаква завръщането на своя мъж или баща, съзнавайки, че всеки път когато той отива сред вълните, може да му е последен и тя може никога да не го види отново“, споделя авторът Георги Илиев, който снима от петнадесет годишен и има осем международни изложби в градовете Базел (Швейцария), Цюрих (Швейцария), Хамбург (Германия), Солун (Гърция), както и у нас.

„Опитал съм се чрез фотографиите да предам ежедневието на рибарската дъщеря, нейният стремеж да се отдели от бремето на рибаря и нейната орис да остане завинаги съдбовно свързана с рибарството. Ако разгледате изложбата, ще видите, че на моменти дъщерята дори се превръща в риба“, добавя Георги Илиев, чиято сила е в художествената актова фотография и портретите.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4742