TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
27 Януари 10, 17:16
Спиди Нет пусна промо пакети „Телевизия + Интернет"
Tелекомуникационият оператор Спиди Нет обяви промоционални пакети „Телевизия + Интернет" за своите настоящи клиенти, както и за нови абонати. Предложението на компанията идва в момент, когато IP телевизията става все по-популярна и се очаква сериозен ръст на този сегмент у нас.

„Миграцията на телевизията към IP среда вече преминава в етап на зрялост, основните технологични и пазарни проблеми са решени и аз очаквам през тази година да наблюдаваме сериозен ръст на този тип услуги както у нас, така и по целия свят. Хубавото е, че пазарът на интерактивна цифрова телевизия в България се развива ако не със същите, то поне със сходни темпове като тези в останалия свят и от това ще спечелят най-вече потребителите. С новия промоционален пакет Спиди Нет иска да популяризира по-широко IP телевизията и същевременно да даде възможност на своите клиенти да се убедят в качеството на услугата", заяви Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет.

За нови потребители телекомът предлага два ценови варианта. При избор на „Пакет Старт", срещу 25 лева на месец, потребителите получават възможността да гледат 25 телевизионни програми, както и да използват оптичен Интернет. Стандартните цени на двете услуги са съответно 19 лв. и 25 лв. месечно, но при сключването на едногодишен договор, се спестяват 9 лв. всеки месец. На потребителите, които искат да имат повече ТВ канали, Спиди Нет предлага промо „Пакет Стандартен" на месечна цена от 30 лв. Той включва 89 телевизионни програми, в комбинация с оптичен Интернет. Настоящите абонати на компанията пък могат да закупят „Пакет Стандартен" на стойност 39 лв. на месец, който също включва 89 ТВ програми и оптичен интернет. При нарастване броя на програмите, всички абонати автоматично ще получават достъп и до новите канали. Очаква се още до края на месеца те да станат 100, а през следващия месец броят им ще продължи да расте. Повече информация за промоционалните предложения на Спиди Нет е достъпна на интернет адрес: http://speedy-net.bg/index.php/pages/packages.

Етикети: Спиди Нет, Speedy Net, speedy-net

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1388