TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
27 Януари 10, 17:13
Infor с нови попълнения в мениджърския състав
Анализаторът с дългогодишен опит Брус Ричардсън се приседини към екипа на компанията

Въпреки че Infor е един от най-големите ERP (Enterprise Resource Planning) доставчици в света след SAP и Oracle, компанията обикновено не попада в центъра на вниманието от страна на медиите.

Нейните представители са решили да променят тази тенденция, подготвяйки поредица от продуктови инициативи и промени в ръководството. Един от ключовите ходове в набелязаната поска се случи по-рано през този месец, когато Infor обяви, че ветеранът анализатор Брус Ричардсън ще стане новия главен стратегическия директор на компанията.

“Infor се готви да премине на следващо ниво”, обобщават от анализаторската компания Altimeter Group. “Те назначават подбрани кадри, които ще са пътя към голямата разлика.”

От създаването си през 2002 г., Infor се разрастна бързо чрез множество придобивания, най-голямото от които бе на SSA Global през 2006 г. В момента компанията има 8 хиляди служители и 70 000 клиенти.

Привличането на Брус Ричардсън е “последната стъпка в трансформацията на мениджърския екип”, обяснява директорът на PR отдела Робърт Киошеян, който също е част от новата вълна в назначенията. Ричардсън има значителен опит в софтуерната индустрия и може да помогне на компанията в бъдещите й стратегически сделки.

Според експерти, силните страни на Infor са в области като производството и доставките, но има нужда от подобрения по отношение на финансите и човешките ресурси, които ще осигурят интегриран ERP пакет, подходящ за международни компании. За някои от тези подобрения могат да допринесат и по-нататъшните придобивания. Сред бъдещите планове на Infor е и компанията да стане публична, като за подготовката също ще се разчита на съдействието на новоназначения Ричардсън.

Източник: konsultirai.me - блог за бизнес софтуер

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0904