TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
26 Януари 10, 17:50
СуперХостинг.БГ удвоява параметрите на хостинг плановете
Компанията предлага за първи път в България и оферта с неограничен трафик

Българската компания за хостинг услуги СуперХостинг.БГ обяви, че увеличава двойно параметрите на своите хостинг планове. Предложението влиза в сила от 18 януари 2010 г. Досегашните цени остават същите, а всички настоящи клиенти на компанията ще получат автоматично новите параметри.

„Интернет се променя с бързи темпове и днес повечето портали, онлайн медии или корпоративни сайтове добавят видео възможности и нови социални функции за своите потребители. Като лидер на пазара, ние винаги се стремим да сме в крак с новите тенденции, но същевременно във време на ограничени бюджети и стремеж към оптимизиране на разходите, нашата цел е това да не води до увеличаване на разходите за хостинг. Добрата новина е, че инвестициите, които СуперХостинг.БГ прави непрекъснато в нови технологии, ни позволяват да отговорим на тази необходимост на нашите клиенти, предлагайки им по-добри параметри при същите ценови нива“, заяви Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ.

Така клиентите на хостинг план СуперСтарт вече ще имат 6555 MB пространство, 65 GB трафик и един допълнителен домейн (Аdd-on). Досегашните параметри за този план бяха 4555 MB пространство и 35 GB трафик. Клиентите, които са избрали (или ще изберат) хостинг план СуперПро вече ще се възползват от 37555 MB пространство, 3755 GB трафик и 7 допълнителни домейна, като настоящите цифри са съответно 17555 MB пространство, 1055 GB трафик и 3 Add-on домейна. Най-голямо е увеличението за план СуперХостинг. Новите параметри при него са 97555 MB пространство, неограничен трафик и 17 допълнителни домейна, като досегашните бяха 41555 MB пространство, 1655 GB трафик и 7 Add-on домейна.

Според Дреновски, промяната в параметрите идва в момент, когато много от клиентите на компанията са достигнали капацитета на своите хостинг планове и по този начин СуперХостинг.БГ премахва нуждата от още един допълнителен разход по дейността им.

Източник: PixelMedia.bg – новини, тестове и ревюта от света на компютрите и потребителската електроника

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0763