TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
13 Януари 10, 13:25
Как ще изглеждат светът, хората и машините през 2060 година?
ПОК „Доверие” АД стартира мащабен социален проект в интернет - иновативна онлайн платформа, която ще събере идеите на българите за бъдещето

ПОК „Доверие” АД стартира мащабен социален онлайн проект, който ще даде възможност на милиони граждани да споделят публично виждането си за бъдещото развитие на света в следващите 50 години, от 2010 до 2060 г. Затова проектът носи името “2060 – Да поговорим спокойно в бъдеще време”. В проекта участват Георги Лозанов, Бойко Василев, Георги Тошев, Виргиния Захариева и др.

Ядрото на 2060, както за кратко инициаторите наричат проекта, е блогът www.2060.bg. Форматът му е отворен и съдържание в него може да публикува всеки регистриран или анонимен потребител. Инициативата е жест както към клиентите на ПОК „Доверие” АД, така и към всички хора, които се осмеляват да говорят спокойно за бъдещето.

www.2060.bg е социална платформа, която предлага на хората да споделят публично своята прогноза относно развитието на света. Предизвикателството пред коментиращите е да освободят въображението си, да го комбинират с опита и знанията си и да опитат смело да прогнозират колко различен ще бъде светът след 50 години.

За улеснение на потребителите в сайта има предварително зададени 25 коментарни категории, които обхващат различни аспекти на света и живота. Онези, които не откриват своята тема и искат да започнат нова тема могат да създадат нова категория с едно кликване на мишката и да я наименуват, както пожелаят. Регистрацията е бърза и лесна и изисква единствено валиден e-mail адрес.

 

Още по темата: Как ще изглеждат светът, хората и машините през 2060 година

Източник: PixelMedia.bg – новини, тестове и ревюта от света на компютрите и потребителската електроника


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4309