TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

11 Януари 10, 19:19
BGmaps с нова мобилна услуга go.bgmaps.com
Най-широко използваният сайт за онлайн карти и маршрути в България създава нова услуга, предназначена за мобилни телефони

Вече не е нужно да звъните на някого, за да се ориентирате в непознат град или квартал. Мобилният ви телефон е напълно достатъчен, за да намерите желаната дестинация с go.bgmaps.com - новата услуга на bgmaps, която предлага карти на България за мобилен телефон.

 

С go.bgmaps.com могат да бъдат открити улици и точни адреси в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, както и във всички населени места, за които има подробни карти в www.bgmaps.com. Също така се намират и всички селища в България по име или пощенски код. Новите мобилни интерактивни карти са достъпни на български и английски език.

 

Тъй като go.bgmaps.com е интернет базирана услуга, тя генерира интернет трафик. Тоест, за потребителите тя е безплатна, но се заплаща използването на интернет според тарифата на мобилния оператор. За тези, които ползват WiFi на мобилния си телефон, услугата e напълно безплатна.

 

Разработчиците на bgmaps са се погрижили сайтът да е максимално оптимизиран за мобилни телефони, така че трафикът да е минимален. Например, една карта при екран 350 на 300 пиксела не надвишава 40-50 kB. Това прави разходите за трафик много по-ниски в сравнение с чуждестранните аналози.

 

През 2010 година bgmaps обещава да зарадва потребителите си и с нов дизайн, блог – blog. bgmaps.com, с нова подробна карта на България в мащаби 1:50,000 и 1:100,000, с най-пълната и актуална информация за пътната мрежа и пътната обстановка. До средата на годината ще бъдат включени и подробни карти на всичките 253 града в България.

 

Новият bgmaps ще предложи и нови безплатни услуги като "Вземи карта за web" – безплатна интерактивна карта за вграждане в web-страници, "Намери маршрут с градски транспорт", "Намери и резервирай хотел" и др.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1216