TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

08 Януари 10, 19:13
JAR Computers стана част от световната премиера на новите Intel процесори
От днес в магазините на веригата могат да бъдат закупени конфигурации с Intel Core i5, Intel Core i3 и Intel Pentium G6950

Българската технологична верига JAR Computers стана част от световната премиера на първите в света 32nm процесори – Intel Core i5, Intel Core i3 и Intel Pentium G6950. От днес – 8 януари 2010 г. - клиентите на JAR Computers могат да закупят компютърни конфигурации с новите процесори, едновременно с потребителите по целия свят – от Япония, до САЩ. С това българската верига превръща в традиция включването на България в световните премиери на най-новите продукти на Intel, след като през миналия май компанията представи едновременно с останалите големи вериги процесора Intel Pentium Dual Core E6300.

 

Новите процесори на Intel съчетават предимствата на Nehalem технологията и редица други иновации с изключително достъпна цена, която ги прави подходящи за масовите потребители. Те са част от политиката на Intel да направи новите технологии и специално платформата Nehalem достъпни за повече хора, във време, когато бюджетите са ограничени и всеки се стреми да получи по-добри предложения, на по-ниска цена.

 

Въпреки, че са на изгодни цени, процесорите Intel Core i5, Intel Core i3 и Intel Pentium G6950, не правят компромиси с производителността и качеството на работа. Използвайки технологии, като Intel Turbo Boost за интелигентно повишаване на производителността в случай на нужда, Intel Hyper-Threading за подобряване едновременното изпълнение на много задачи, както и Intel Smart Cache за динамично и ефикасно управление на кеша, новите процесори на практика предлагат на масовия потребител производителност, характерна за водещите бизнес компютри. Това са и първите процесори с интегрирана видео технология, предлагайки много по-реалистична графика от предишните модели на компанията. Вградената технология Intel HD Graphics оптимизира работата с мултимедийно съдържание, напълно съвместима е с новата операционна система  Microsoft Windows 7*, както и с редица популярни триизмерни приложения. Избирайки който и да е от новите модели, потребителите няма нужда да се притесняват дали ще могат да използват най-новите 3D игри, като Guitar Hero 3: Legends of Rock, Wall, Sacred 2, Spore и Warhammer Online, или виртуалния свят Second life*.

 

"Убеден съм, че основната причина Intel да е лидер на пазара на процесори днес се крие в умението на компанията да съчетава непрекъснатия иновационен процес с нуждите на потребителите и да подчинява своя огромен изследователски потенциал на стремежа за по-достъпни нови технологии. Представянето на най-новите процесори на Intel е само част от тази дългосрочна политика, която ежедневно променя живота ни и аз се радвам, че JAR Computers участва активно в тази промяна", сподели Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers.

 

В магазините на Jar Computers вече са достъпни три компютърни конфигурации, базирани на новите Intel процесори. Това са PC Easy G6950 (Dual Core Intel Pentium G6950 2.8GHz, 2GB DDR3 RAM, 500GB HDD, DVDRW, VGA (HDMI & DVI), SB5.1, LAN, клавиатура и мишка, 2 г. гаранция) на крайна клиентска цена от 649 лв.; PC Easy i3 540 (Dual Core Intel Core™ i3 540 3.06GHz, 3GB DDR3 RAM, 750GB HDD, DVDRW, VGA (HDMI & DVI), SB5.1, LAN, клавиатура и мишка, 2 г. гаранция) на крайна клиентска цена от 869 лв. и PC Max i5 661 +подарък игра "Wolfenstein" (Dual Core Intel Core™ i5 661, 3.33GHz, 4GB DDR3 RAM, 1000GB HDD, DVDRW, GeForce GT 240 1GB DDR3, SB5.1, безжична клавиатура и мишка, 2 г. гаранция) на крайна клиентска цена от 1299 лв. На адрес http://www.jarcomputers.com/intel всички потребители ще могат да разгледат конфигурациите, да се запознаят с новите процесори и след отговора на въпроса "Къде е видеото?" - да участват в томбола с награда дънна платка Intel, модел H55HC (предназначена за новите Clarkdale процесори). За повече подробности и участие в томболата, посетете сайта.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1129