TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
06 Януари 10, 18:45
Подложка за лаптоп с вградени говорители от Logitech
Новата подложка за лаптоп Logitech Speaker Lapdesk N700 дава наситен звук и повече комфорт с вградени стерео колонки, вентилатор и меко покритие от долната страна

Вече ползвате лаптопа си да слушате музика, да играете, да гледате филми, телевизия или видеоклипове на дивана или в леглото. И със сигурност търсите как да ви е по-удобно и знаете какво значение има качественият звук, когато се забавлявате пред компютъра. За преживяване с лаптопа като на кино, днес Logitech представи Logitech Speaker Lapdesk N700 — първият комбиниран аксесоар за лаптоп с вградени стерео колонки, вентилатор за охлаждане и комфортна мека повърхност от долната страна.

„Все повече хора по света се забавляват със своя ноутбук – с посредствен звук и без особен комфорт”, казва Денис Павилярд, вицепрезидент Продуктов маркетинг на аксесоари за лаптоп в Logitech. „Според проведено от нас проучване, почти 50% от потребителите на лаптопи съобщават, че не са доволни от качеството на звука на вградените говорители. Logitech Speaker Lapdesk N700 помага да трансформирате лаптопа в домашен киносалон, разположен в скута ви.”

За разлика от повечето колонки за лаптоп, Logitech Speaker Lapdesk N700 има два вградени HD говорителя с 2-инчови мембрани. Специално създадени за лаптопи, стерео говорителите са прецизно позиционирани от двете страни на лаптопа за по-богат звук и по-мощен бас. Те се свързват към лаптопа с един USB кабел и така ви спестяват неприятностите от заплетени кабели, както и необходимостта да носите със себе си и да инсталирате допълнителни колонки.
 

Още по темата: Удобна подложка за лаптоп с вградени говорители създаде Logitech

Източник: PixelMedia.bg – новини, тестове и ревюта от света на компютрите и потребителската електроника


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4637