TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
28 Декември 09, 17:36
Електронният магазин PrestigioPlaza.com вече доставя поръчки в цяла Европа
Продуктите от популярната марка могат да бъдат поръчани онлайн, от и към Европа, Близкия изток и Африка на www.prestigioplaza.com

Електронният магазин PrestigioPlaza.com, който бе създаден през 2007 година и първоначално изпълняваше поръчки само в Кипър, вече доставя в повече от 45 страни.

Нови и вълнуващи идеи ви очакват на www.PrestigioPlaza.com в случай, че търсите нещо за себе си или тези, които обичате. Електронният магазин предлага иновативни, елегантни и висококачествени продукти от известни марки. Екипът непрестанно работи върху селекцията на най-добрите продукти, било то ИТ хардуер и софтуер, електроника, корпоративни подаръци, игри и играчки, мобилни телефони и домашна и офис декорация. Сайтът е собственост и се управлява от Prestigio Plaza Ltd, компания със седалище в Кипър, собственост на Prestigio group.

„Възползвайки се от нашите добри дистрибуционни условия, сега можем да доставяме стока до 47 страни от региона на ЕМЕА чрез нашите два основни центъра за дистрибуция, разположени в Прага, Чехия и Дубай, ОАЕ”, обяснява Лефкиос Теодосиу, управител на електронния магазин. „ С цел да ускорим доставката до нашите клиенти ние може да изпратим стоката и през малки локални складове, намиращи се във всички страни от Централна и Източна Европа, бившите съветски републики и страните от Гълф региона ако местните закони позволяват подобни доставки”.

Сайтът Presigio Plaza в момента има интерфейс на английски и руски език. Повече езици ще бъдат налични през 2010 г. за да посрещнат нуждите на разнородните посетителите на сайта. Те могат да намерят детайлна информация за всеки продукт, снимки с високо качество, видео и аудио презентации, референции от експерти и практическа система за проследяване на поръчките и доставките. Също така, посетителите на сайта имат възможност да се свържат в реално време с консултанти, които говорят на 11 различни езика: английски, руски, полски, чешки, словашки, румънски, български, сръбски, хърватски, словенски и гръцки. В случай че всички консултанти са офлайн (ако например обаждането е през нощта), потребителят може да остави съобщение, като от PrestigioPlaza.com гарантират, че съобщението ще получи отговор на следващата сутрин.
 

Още по темата: http://www.pixelmedia.bg/news/index.pcgi?material_id=51930
Източник: PixelMedia.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1055