TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

16 Декември 09, 18:04
IBM и партньори предоставят съвместни решения за центровете за данни
IBM продължава да изгражда силни връзки с водещите световни доставчици на физическа инфраструктура и оборудване, за да създаде разширен модулен център за данни

IBM обяви нови и разширени партньорства, чиято цел е да отговорят на нарастващата нужда от енергийно-ефективен капацитет на центровете за данни по цял свят, като същевременно осигуряват по-гъвкави опции за клиентите, за да могат да се справят с нуждите на бизнеса и разрастването на IT.

Докато говори пред публика от над 1500 души по време на двадесет и осмото издание на конференцията на Gartner, посветена на центровете за данни (Gartner's 28th Annual Data Center Conference), Стивън Самс, вицепрезидент „Обекти и съоръжения” за IBM Global Technology Services, призова световните водещи доставчици на енергия, охлаждане и кабелни услуги за действия и партньорства както с IBM, така и помежду им, за откриването на нови начини за оптимизиране на разходите.

IBM продължава да изгражда силни връзки с водещите световни доставчици на физическа инфраструктура и оборудване за центрове за данни, за да създаде разширен модулен център за данни. Следните компании са работили с IBM, за да интегрират продуктите и услугите си с Portable Modular Data Center (PMDC) на IBM: Anixter, APC на Schneider Electric, CommScope, Eaton Corporation, Emerson Network Power, Panduit, Siemon и Vette Corp. Екосистемата от партньори на IBM е насочена към най-основните нива на центровете за данни и помага на клиентите за по-ефективното разрастване на техните операции. Portable Modular Data Center може да бъде доставен и разположен във всяка една среда, като по този начин клиентите могат да инсталират център за данни във всяка една отдалечена локация или да използват временно решение за център за данни. Portable Modular Data Center може да бъде използван като мобилно решение за възстановяване при инциденти и бедствия, за избягването им, както и за други мобилни нужди.
 

Още по темата: http://www.pixelmedia.bg/news/index.pcgi?material_id=51921
Източник: PixelMedia.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1344