TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

17 Декември 09, 17:45
Транс Телеком с нови мениджъри
Борислав Иванов е новият търговски директор на Транс Телеком, а Калоян Бушев става директор маркетинг
Борислав Иванов се завръща като търговски директор на Транс Телеком. Компанията го привлича отново в ръководния си екип в изключително ключов момент - въвеждането на новата марка за 4G услуги 4ever и налагане на услугите от четвърто поколение в стратегически важни градове.

Работата на Борислав Иванов в Транс Телеком е свързана с разработването и прилагане на ефективна търговска стратегия, развитие на национална партньорска мрежа, както и управление на търговските екипи на компанията.

Кариерата си в телекомуниакциите Борислав Иванов започва във финансовия отдел на МобилТел ЕАД. След по-малко от година става регионален мениджър продажби, а по-късно оглавява отдел Контрол на качеството в мобилния оператор. Първоначалният си опит като търговски и оперативен директор Иванов натрупва във веригата „М свят", след което е привлечен в „Транс Телеком" като главен търговски директор на дружеството в периода януари - октомври 2008 г. Своята професионална реализация той продължава в Космо България Мобайл (Глобул), където ръководи последователно отделите „Стратегически клиенти" и „Интегрирани корпоративни решения".

Постът маркетинг директор в Транс Телеком вече се заема от Калоян Бушев. Той се присъединява към маркетинговия екип на Транс Телеком през месец май, като основният му фокус е обновяване на портфолиото на компанията и изграждане на маркетинговата концепция за новата марка 4ever. Бушев работи по позиционирането на услуги от четвърто поколение близо три години, през които заема поста продуктов мениджър в Макс телеком. Той има 8-годишен управленски опит в областта на телекомуникациите, през които ръководи екипи последователно в Германос, БТК и БТК мобайл.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0924