TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

15 Декември 09, 17:07
Microsoft награждава изявени ученици
В навечерието на Коледа Майкрософт България ще зарадва изявени ученици със сто абонамента за списание National Geographic Kids

Учениците, класирани на първите пет места за първи, втори, трети и четвърти клас на първия кръг на състезанието IT Знайко ще получат за коледен подарък безплатен годишен абонамент за списанието National Geographic Kids за 2010г. Още 20 абонамента ще получат класираните на втори кръг на състезанието, което завършва на 10.01.2010г.

Според Огнян Киряков, генерален директор на Майкрософт България, децата често имат по-добри компютърни умения дори от своите родители и четат много в интернет, но е добре да научават повече за света и от книгите и списанията: „Надявам се този коледен подарък да даде нов стимул на учениците да са успешни и през следващата година. Четенето открива нов свят пред децата и не може да се сравни с нищо друго. В днешния свят ние като родители имаме отговорността да насърчаваме децата си да откриват света чрез разнообразни източници на информация както в мрежата, така и офлайн.”

Допълнително още 20 абонамента ще бъдат подарени и на учителите с най-много представители на състезанието за двата кръга като общ абонамент за класа.

Останалите абонаменти ще бъдат разпределени между участниците във видео конкурса "Коледа в училище", обявен от Мрежата на учителите – новатори и в партньорство с детския сайт Dechica.com и Националния съвет за безопасен интернет. Клиповете трябва да са с дължина до 20 минути и да са тясно свързани с посрещането на Коледа и Нова година. Желаещите трябва да публикуват видео творбите си онлайн на адрес http://teacher.bg/gallery/ в категория „Коледа в училище”.
 

Още по темата: http://www.pixelmedia.bg/news/index.pcgi?material_id=51914
Източник: PixelMedia.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0787