TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
14 Декември 09, 16:02
Още 80 студента са обучени по програмата на Алое Ко за партньорство с българските университети
Сътрудничество между Висшето транспортно училище "Тодор Каблешков" и разработчика на ERP софтуер Алое Ко вече трета година помага на студентите да придобиват практически умения в сферата на системите за управление на бизнеса

В рамките на партньорството между Висшето транспортно училище "Тодор Каблешков" и ERP компанията Алое Ко (http://erp.bg/) през последните две учебни години са обучени още 80 студента, като 50 от тях са преминали курса през настоящия семестър на учебната 2009 - 2010 г. Целта на сътрудничеството е младите хора да придобият практически знания в сферата на системите за управление на бизнеса.

 

“Реакциите на студентите са изключително позитивни. Уменията за работа с ERP софтуер вече са необходимост за професионалната реализация на младите хора и те оценяват възможността да придобият практически опит с такъв продукт. Важно е, че системата EnterpriseOne е достъпна и интуитивна, което я прави подходяща за целите на обучението. Студентите лесно усвояват новите знания”, разказа гл. ас. Емилия Вайсилова от ВТУ "Тодор Каблешков".

 

За реализацията на програмата Алое Ко е предоставила на висшето училище лицензи за разработената от компанията ERP система EnterpriseOne, инструкции и материали, както и учебна база данни с примери. Обучението е в рамките на предмета "Автоматизирана обработка на икономическата информация" за специалностите “Икономика на транспорта” и “Икономика на транспортната фирма”. По време на лекциите и упражненията студентите се запознават с примери от практиката и решават реални задачи с помощта на системата. Повече информация за партньорството е достъпна на адрес: http://erp.bg/News/Partnership_Aloe_Ko_universities.aspx

 

EnterpriseOne е сред първите български системи за управление на бизнеса от клас ERP. Тя обхваща управлението на всички бизнес процеси в организацията – маркетинг и продажби, производство, складово стопанство и снабдяване, счетоводство и финансова отчетност. Системата се характеризира с наличието на единна база данни, общи правила и процедури, функционална всеобхватност на процесите и възможност за гъвкава реакция при промени.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
3.4195