TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
14 Декември 09, 16:16
Международната благотворителна организация “Марш на любовта” организира своя единайсети пореден коледен базар
Всички произведения в него са изработени безвъзмездно, а сто процента от събраните средства ще се изразходват за подпомагане на деца сираци, възрастни хора и други нуждаещи се

На 19-ти и 20-ти декември в хотел „Шератон” ще се състои традиционният коледен базар на международната благотворителна организация „Марш на Любовта” (http://www.marchoflove.org/). На него ще се предлага ръчно изработена коледна украса, произведения на изкуството, картини, сувенири, бижута, свещи и много други изненади, а събраните средства ще се изразходват изцяло за подпомагане на деца сираци, възрастни хора и други нуждаещи се.

 

“Стремим се да превърнем доброволната помощ и дарителството в част от живота на всеки човек, защото и най-малката подкрепа е от голямо значение. Ще се радваме, ако повече хора успеят да се докоснат до усещането, че са дали нещо от себе си, без да получат отплата насреща. Защото дарителството е процес, който може да промени живота както на онзи, който получава дарението, така и на онзи, който го дава. И двете страни са нуждаещи се в някакъв смисъл и нашата цел е да ги провокираме да си помогнат взаимно”, споделя Асен Михов, председател на “Марш на любовта”.

 

Коледните и великденските базари на "Марш на любовта" се провеждат всяка година по едно и също време в Атина, Солун и София. Фондацията развива своята дейност в България вече над 10 години, а нейни представителства има в Италия, Франция, Бразилия и Гърция. Чрез своите програми благотворителната организация подпомага основно деца сираци и бедни възрастни хора. Дейността на фондацията е основана изцяло на доброволен принцип и нито един от нейните сътрудници, включително и административният състав, не получава заплащане, затова и всички постъпления се използват изцяло за подпомагане на нуждаещите се.

 

От 2005 г. "Марш на любовта" поддържа кухня за бедни, чрез която ежедневно се осигурява топла храна за социално слаби на територията на община Угърчин. Там са дарени и 12560 килограма дрехи. Организацията е обзавела два зъболекарски кабинета, които предоставят безплатно лечение на нуждаещите се. Сред последните инициативи на фондацията са посещенията в дома за хора с физически увреждания "Св. Пантелеймон" в с. Долно Драглище и помощното училище “Любен Каравелов” в гр. Каварна, където организацията е доставила дрехи, обувки, одеяла, спално бельо и др. При тези срещи нуждаещите се получават не само материална подкрепа, но и внимание, любов и грижа от доброволците.









Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0914