TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

11 Декември 09, 20:55
Транс Телеком обединява WiMAX услугите си под марката 4ever
„Транс Телеком” представя своята нова марка  4ever, която обединява WiMAX услугите в портфолиото на компанията – безжичен Интернет достъп, фиксиран и мобилен телефон. Решенията за корпоративни клиенти - виртуални телефонни централи, оптичен Интернет достъп, IP телефония и виртуални частни мрежи продължават да се предлагат с досегашните си наименования, производни на Транс Телеком. 

Името 4ever е провокирано от технологията 4G за предоставяне на високоскоростна безжична комуникация и успешното налагане на стандарта 4G в България. 

Логото  на марката 4ever представлява синергия между правите форми на цифровия свят и разчупените пъстри символи на иновативното мислене. Комбинацията символизира натрупания опит на Транс Телеком и перспективната телекомуникационната технология 4G, която компанията развива на българския пазар. Подбраните цветове показват разнообразието от услуги, които съвременният потребител търси, като в същото време заявяват, че макар и различни, услугите формират комплексни решения. Името 4ever и концепцията за логотип са дело на рекламна агенция „Крес”.

Първото публично представяне на марката  4ever бе на 3-ти декември в клуб „Ялта” по време на рождения ден на предаването „Тройка на разсъмване”. Партито по случай юбилея и сутрешния блок на следващия ден се излъчи наживо от „Ялта” със съдействието на „Транс Телеком” и посредством 4G технологията, позната като WiMAX. 

Още по темата: http://www.techno-mobile.eu/item/5375
Източник: techno-mobile.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7994