TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
10 Декември 09, 17:23
Joke.bg - нов български развлекателен портал
В българското интернет пространство стартира нов развлекателен портал със социални функционалности - http://joke.bg/. Сайтът съчетава най-популярните възможности за забавление, като споделяне на видеоклипове, снимки, шеги, вицове или други текстове с някои нови социални функции, като например интеграция с водещи в света социални мрежи. Joke.bg работи официално от днес - 10 декември и само за първите часове на своето онлайн присъствие събра солидна база от фенове и регистрирани потребители.

Потребителите на сайта могат да споделят съдържание през своя профил или анонимно, да си добавят приятели, да контактуват помежду си по различни начини и да се организират в общности, групи по интереси и др. Сред акцентите ще бъдат и провеждането на различни онлайн конкурси - за най-оригинална и забавна авторска снимка и др. За някои от конкурсите ще бъдат осигурявани награди от водещи български и международни компании от сферата на технологиите. В основата на работата с Joke.bg е лекотата и удобството, както при споделянето или търсенето на съдържание, така и при самата регистрация - тя става изключително лесно, чрез връзка с Facebook *.

Плановете на създателите на Joke.bg от фирма ComHEX са сайтът да се наложи като българската социална мрежа за забавление, а желанието им е да спомогнат за по-ведрото ежедневно настроение на интернет потребителите у нас.

* Facebook е търговска марка на друга компания, която не е в партньорски или други търговски взаимоотношения с Joke.bg и ComHEX.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
1.192