TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
09 Декември 09, 21:44
АБВ с близо 600 хиляди уникални потребители дневно
1 066 160 души дневно се доверяват на сайтовете на най-голямата дигитална медийна компания Нетинфо, което е с 60 хиляди повече в сравнение с миналия месец, сочат данните на Нилсън Онлайн.

Ръстът в посещенията за ноември е 3.2% спрямо миналия месец, като най-посещаваният сайт е АБВ с 590 374 уникални потребители на ден. След като бе променено логото на марката, екипът на АБВ подготвя и съвсем нова версия на най-популярната поща с нов дизайн и усъвършенствани функции по случай десетия рожден ден на АБВ.

577 092 са средно дневните уникални посещения на Vbox7.com, като сайтът запазва водещата си позиция в категория „Забавления" и бележи ръст от 8 % на дневна база спрямо месец октомври.

Лидери в категориите си остават Vesti.bg („Новини"), Svejo.net („Социални мрежи") и Sportni.bg (категория „Спорт"). Файловият организатор Dox.bg за е удвоил аудиторията си за половин година, като през ноември 430 153 души са споделили или съхранили над 2.1 млн. файла чрез него.

С настъпването на зимния ски сезон Sinoptik.bg ще предоставя най-актуалната информация за метеорологичните условия в планинските курорти у нас, съобщават от компанията. Секцията „Ски курорти" на сайта стартира до седмица, като представители на големите скиорски дестинации ще предоставят  информация за състоянието на пистите, дебелината на снежната покривка, кои писти са отворени, кои съоръжения работят и какви са като цяло условията за зимни спортове.

В края на годината ще стартира и най-новият продукт на Нетинфо. Той представлява сайт за сравняване на цените и характеристиките на продукти от официалните страници на магазините и онлайн търговците в България.

Интерактивното онлайн радио Vmusic вече предлага на всички меломани възможност да  добавят информация за любимите си изпълнители. По този начин всеки може да стане администратор на страницата на певците или групите, които харесва. Сайтът предоставя възможност да се попълват биографиите и дискографиите на изпълнителите, както и да се  качват снимки и линкове към видео клипове.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.5812