TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

08 Декември 09, 16:03
Япония посреща 35 европейски компании на ICT Business Mission
Мусала Софт бе сред 35-те европейски компании, избрани с мисия да помогнат за осъществяване стратегията на Европейската комисия за изграждане на тясно бизнес сътрудничество между Япония и страните-членки на Европейския съюз. Организатор на посещението в Токио, състояло се от 30 ноември до 4 декември, e EU Gateway Programme финансирана от Европейската комисия.

Мусала Софт участва в бизнес мисията, насочена към ИКТ сектора. Събитието включваше различни мероприятия с основен акцент върху организиране на срещи с предварително избрани високотехнологични японски компании и провеждане на изложение за презентиране на основни продукти и услуги. Мусала Софт представи своето решение Smart Software Analyzer - интелигентна платформа за модернизиране и разработка на информационни системи.

„Проведохме значителен брой срещи, част от които доста обещаващи. Имаше голям интерес от японска страна и изложението бе силно посетено. Приятно ни изненада качеството на посетителите - имахме възможност да проведем задълбочени разговори и да идентифицираме следващи стъпки с местни компании и организации. Безспорна е необходимостта от визия и добър подход за навлизане на японския пазар, но също така ключова роля е и способността за излъчване на културни послания и разбиране. Големи компании са се проваляли в този си опит, поради непознаване културните специфики и различия в Япония",  сподели впечатленията си от престоя в Япония Пламен Цеков, вицепрезидент на Мусала Софт.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0998