TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Balkan Services / Балкан Сървисис / Balkan Services

08 Декември 09, 15:44
Балкан Сървисис създаде BI приложение за анализ на заплатите
Компанията отговаря на нуждата от решения, показващи ефективността на служителите и екипите
Българската консултантска компания Балкан Сървисис (http://www.balkanservices.com/) създаде приложение за анализ на заплатите на служителите, базирано на Business Intelligence софтуера QlikView (http://businessintelligence.bg/), както и на опита на фирмата при внедряването на цялостни софтуерни решения. Новото приложение позволява осъществяването на разнообразни справки в табличен и графичен вид за заплащането на отделни служители или на екипи в една компания, анализиране на тенденциите и определяне на най-печелившите звена. По този начин приложението улеснява процеса по вземане на по-информирани решения в сферата на човешките ресурси и отговаря на нуждата от решения, показващи ефективността на служителите и екипите.

„В трудната икономическа обстановка през последните месеци значението на ефективността на екипите нараства многократно. Ако преди кризата назначенията почти автоматично следваха растежа, то днес за мениджърите е по-важно от всякога да знаят до каква степен техните служители заслужават заплащането си. Затова ние разработихме приложение, което отговаря на тази необходимост, давайки на бизнес ръководителите мощно средство за анализ на човешките ресурси и оптимизиране на работния процес" - посочва Владимир Рашев, управляващ партньор на Балкан Сървисис. Приложението е напълно интегрирано с Омекс 2000 - решение на водещата в областта на заплатите и HR българска компания ОмегаСофт.

Това е третото специализирано приложение, разработено от Балкан Сървисис на база на BI софтуера QlikView. Компанията е създател на подобно решение за анализ на телефонните разговори във фирмите, както и на първия български продукт за анализ на финансовите отчети на публичните дружества и търговията на борсата X3 Analyses, разработен съвместно със Сервиз Финансови Пазари ЕООД. „Нашият екип има над четири години опит във внедряването на Business Intelligence решения, познаваме чудесно нуждите на клиентите в тази област и експертизата, която имаме, ни позволява да разработваме специфични софтуерни приложения, отговарящи най-точно на тези нужди" - добавя Рашев.

До момента Балкан Сървисис е завършила успешно Business Intelligence проекти в УниКредит Лизинг, Емпорики Банк, CBA, Дарко, Данон, Сервие България, Фибран, Еврохолд, ОМК, Амперел, Елмек Спорт и др.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9868