TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Мусала Софт / Мусала Софт

08 Декември 09, 15:36
Интелигентно оперативно управление чрез бизнес правила и процеси - решения за финансовия, застрахователния и публичния сектор
На 25 ноември в хотел Хилтън се проведе семинар на тема „Интелигентно оперативно управление чрез бизнес правила и процеси", организиран от Мусала Софт съвместно с АйБиЕм България.

Бяха представени нови концепции и софтуерни технологии, даващи възможност за управление на бизнес процеси и вземане на решения в реално време, интеграция, обработка на събития, ситуационен анализ и други тенденции в архитектурите, ориентирани към услуги. Специално внимание бе отделено на решенията за финансовия, застрахователния и публичния сектор. Гостите на семинара бяха основно представители от споменатите сфери.   

Пламен Цеков, вицепрезидент на Мусала Софт, откри събитието с кратко представяне на компанията и бе модератор на финалната дискусия. Александър Маджиров от АйБиЕм България изнесе презентация „Бизнес процеси и правила: ефективно управление в реално време" и представи пример за процес „микро кредитиране". След него се включи Николай Мутафов, проектен мениджър в Мусала Софт, който представи успешни проекти на компанията в митниците и данъчния сектор. Преди отворената дискусия Том Боонен от АйБиЕм Белгия разказа за предимствата на ILOG като система за управление на бизнес правила.

„Гостите оцениха високо полезността на събитието и качеството на презентациите, което ни дава стимул да продължим да се усъвършенстваме и да бъдем още по-целенасочени и полезни в бъдеще. Публиката прояви голям интерес към представените реални примери и казуси от практиката. Предоставихме възможност на присъстващите да разгледат специфични успешни решения, внедрени в компании и институции от чужбина, водещи до реални подобрения и бизнес резултати. Това създаде платформа за провеждане на активен диалог и обмен на опит", коментира Пламен Цеков. 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7005