TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

ТехноЛогика / TechnoLogica

07 Декември 09, 15:08
Български софтуерен продукт предизвика интерес в Япония
Потенциални клиенти и партньори проявиха интерес към системата за управление на човешки ресурси HeRMeS на българската софтуерна фирма ТехноЛогика, която беше представена на специализирано изложение в Япония.

Една от компаниите, която има желание да предлага HeRMeS на своите клиенти от малкия и среден бизнес, които са около 7000, е местното представителство на Глобал Бизнес Сървисиз (IBM). Този факт доказва експортния потенциал на системата за управление на човешки ресурси, който бе оценен и от Европейската комисия с включването на ТехноЛогика в програмата EU Gateway. 

Целта на инициативата е да се подпомогнат европейски компании от различни области, които да развиват отношения с Япония и Корея. Европейската комисия частично финансира участието на всяка компания, като се организират и индувидуални срещи с представители  на японския бизнес.

Проектът за въвеждане и използване на системата за управление на човешки ресурси на ТехноЛогика в цялата държавна администрация  на Босна и Херцеговина беше отличен от редакторите на сайта за добри практики като един от най-добрите проекти в тази област в рамките на Европейския съюз.

В България HeRMeS използват водещите телекоми, редица банки и компании от финансовия сектор, както и много от чуждестранните инвеститори.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5812