TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
07 Декември 09, 18:07
Алое Ко намалява цената на своята ERP система EnterpriseOne
През последните месеци решенията за управление на бизнеса са се превърнали от лукс в общодостъпна технология, от която може да се възползва всяка компания

Българската софтуерна компания Алое Ко обяви, че намалява цената на лицензите за своята ERP система EnterpriseOne (http://erp.bg/) с 20 процента. Промяната в цената важи от 1 декември и е безсрочна. Тя обхваща също CRM системата EnterpriseOne CRM, както и мобилното решение MobileSeller.

 

"Анализите на пазара ни показват, че в момента има значителен брой фирми, които се нуждаят от ERP система, но просто не могат да си я позволят. Техните мениджъри са наясно, че подобна система може да им помогне да оцелеят в условията на намален обем на продажбите и по-малки маржове, но все пак не могат да отделят нужните средства. Европейските програми се задействат много бавно, кандидатстването е относително трудно и остава възможността за закупуване със собствени средства. Затова ние ще намалим трайно цената на разработената от нас ERP система EnterpriseOne, като по този начин ще дадем възможност на тези фирми да се сдобият с модерна информационна система и да повишат конкурентоспособността си", посочва Иван Аржентински, управител на Алое Ко. "ERP носи чиста ефективност. В момента всички имат нужда от такива системи и ние ще им ги доставим на цената, която фирмите могат да си позволят."

 

Според мениджъра на Алое Ко, една от основните тенденции, които наблюдаваме през отиващата си 2009 г. в сегмента на ERP системите, е превръщането на този клас бизнес технологии от своеобразен лукс във все по-достъпни решения, от които вече могат да се възползват дори малките и средни фирми. "Зрелостта на технологията позволява все по-бързо и по-лесно приложение, което обуславя намаляването на цените и превръщането на ERP системите в масови продукти. Това е процес, през който преминава всяка технология – в началото се използва предимно от ентусиасти и постепенно, развивайки се става по-масова. Повече подробности за предимствата от внедряването на ERP система са достъпни на адрес http://erp.bg/Information/DoINeedERP.aspx.

 

Успоредно с намаляването на цената Алое Ко продължава да предлага и схеми за разсрочено плащане, насочени към фирми, които имат нужда от ERP система, но нямат необходимия бюджет. При този вариант компаниите започват да печелят веднага от предимствата на технологията, но плащат за нея на малки месечни вноски, без да натоварват разходите си.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0718