TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
07 Декември 09, 18:01
Спиди Нет в партньорство със застрахователния брокер Карол Стандарт
Всички потребители на телекомуникационните услуги на компанията ще получат и отстъпки в цените, ако закупят застраховка от Спиди Нет.

Столичният телекомуникационен оператор Спиди Нет /  Speedy  Net (http://www.speedy-net.bg/) разширява диапазона на предлаганите услуги в партньорство със Застрахователен брокер Карол Стандарт. Карол Стандарт е част от финансовата група Карол (http://www.karoll.net). Съвместно ще се предлагат всички видове застрахователни продукти - Автокаско, Гражданска отговорност, Имущество, застраховки "Живот" и "Злополука" на водещите застрахователни компании на българския пазар.

 

Освен това компанията започва да предлага чрез своя колцентър и денонощен асистънс при възникване на застрахователни събития на всички клиенти на Спиди Нет и Карол Стандарт. Операторите в колцентъра на Спиди Нет вече са преминали специално обучение за работа с клиенти на застрахователните услуги.

 

"Нашият колцентър е едно от звената, в които сме инвестирали най-много средства през последните месеци. Днес в него работят висококвалифицирани специалисти, внедрени са най-модерните решения за обслужване на клиенти от Cisco Systems и това ни позволява да използваме този ресурс за нови типове бизнес. Другият важен фактор при разширяването на дейността е откриването на подходящите партньори и аз се радвам, че в сферата на застраховането ще си сътрудничим с водеща компания, каквато е Карол Стандарт",  заяви Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет.

 

Операторът предлага на своите потребители бърз и лесен достъп до най-популярните застрахователни услуги, спестявайки тяхното време и съобразявайки се с техните предпочитания при избора на застрахователна компания. Освен това всички потребители на телекомуникационните услуги на компанията ще получат и отстъпки в цените, ако закупят застраховка от Спиди Нет.

Етикети: Спиди Нет, Speedy Net, speedy-net


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1951