TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

03 Декември 09, 12:38
Излезе GFI WebMonitor 2009
Софтуерът дава възможност на малките и средни фирми да контролират рационалното използване на интернет от служителите си

GFI Software публикува нова версия на GFI WebMonitor, който дава на малките и средни фирми средствата, от които се нуждаят, за да наблюдават използването на интернет в организацията, като гарантира по-безопасното разглеждане на страници и увеличава производителността. Сега GFI WebMonitor може да работи независимо от всеки сървър, който действа като защитна стена/прокси и да бъде масово инсталиран на повечето операционни системи.

GFI WebMonitor, който многократно е избиран за продукт #1 от читателите на ISA Server.org, дава на организациите обширен контрол върху използването на интернет от служителите на работното място, като извършва не само наблюдение върху интернет трафика, но и предоставя повече сигурност в уеб. Той дава на ръководството способността да наблюдава разглеждането на страници в интернет, да блокира достъпа до сайтове на индивидуално или групово ниво, осигурява защита срещу скрити изтегляния, както и блокиране и откриване на процеси във фонов режим от претоварване при изтегляния, които може да са зловредни по природа или да разхищават мрежови ресурси.

„GFI WebMonitor е фантастично средство за ИТ администратори и мениджъри. Скорошно проучване, което проведохме в САЩ, откри, че почти половината от участниците в изследването изостават зад техните колеги в действителното наблюдение на използването на интернет; това показва, че не осъзнават рисковете, които идват с неконтролирания достъп до интернет. Това не е случаят на „големия брат”, а по-скоро на „поддържане на вниманието” и да бъдеш „подготвен”. С мониторинг на място, ръководството има поглед от първия ред върху дейностите в интернет в компанията”, казва Уолтър Скот, главен изпълнителен директор на GFI.
 

Още по темата: http://www.pixelmedia.bg/news/index.pcgi?material_id=51882
Източник: PixelMedia.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0919