TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

03 Декември 09, 12:23
HP представя нов бизнес компютър с подобрена енергийна ефективност и управление
HP представя нов настолен бизнес компютър - HP Compaq 8000 Elite. Моделът е предназначен за компаниите от публичния сектор и големите предприятия. 

HP Compaq 8000 Elite позволява дистанционно управление на технологичните ресурси, чрез което организациите могат да оптимизират ИТ инвестициите си и да намалят разходите си като цяло. Моделът е с подобрени характеристики както по отношение на хардуера, така и от гледна точка на софтуера. По този начин могат да бъдат намалени енергопотреблението и разходите, свързани с поддръжката и управлението.

"HP работи в посока осигуряване на достъпни персонални компютри, предлагащи професионална технология и отлична енергийна ефективност. Освен всичко друго ние предлагаме по-добра сигурност и управление от висок клас. Нашите надеждни настолни компютри са с дълъг жизнен цикъл и осигуряват стабилна основа на базата, на която клиентите ни да развият своя бизнес", коментира Шарл Снайман,вицепрезидент "Персонални системи" (PSG) в HP.

HP Compaq 8000 Elite e оборудван с приложения за сигурност, които защитават конфиденциалната информация, дори ако компютърът или твърдия диск бъдат откраднати или изгубени. HP ProtectTools позволява кодиране на информацията на твърдия диск, така че тя е неизползваема за потребители, които нямат съответния достъп. Софтуерният пакет HP ProtectTools Security осигурява лесна еднократна идентификация и включване в системата, ограничение на правата за преглеждане и променяне на съдържанието, премахване на файлове както и помощ на органите на реда при издирване в случай на кражба.

HP Compaq 8000 Elite е проектиран така, че да намали вредното влияние върху околната среда. Моделът има най-високия резултат (89%) от всички бизнес компютри на НР по програмата за енергоефективност 80 PLUS Gold(1).  HP Compaq 8000 Elite е одобрен и по програмите EPEAT Gold(2) и ENERGY STAR.

За да помогне на организациите да намалят вредното влияние върху околната среда и разходите си, HP Compaq 8000 Elite включва приложението HP Power Manager v2.0, което контролира енергопотреблението на компютъра, като управлява няколко различни настройки от едно място. Само с едно натискане на бутона, организациите могат да следят настройките и потреблението на електроенергия. Моделът се предлага със 100% рециклирани полиетиленови уплътнители.(3)

HP Compaq 8000 Elite използва последната конфигурация на Intel Q45 Express с вградена видео карта GMA 4500. Като опция клиентите могат да избират между процесорите(4) Intel Core 2 Duo и Core 2 Quad. Освен това компютърът поддържа памет от типа DDR3 SDRAM и операционна система Microsoft Windows 7.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0749