TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
01 Декември 09, 16:22
Модернизация на мобилните мрежи обхваща и България
Telekom Austria Group обновява мрежите си за следващото поколение мобилни услуги, 18,5 милиона потребители в осем държави (между които и България) ще ползват по-високи скорости и подобрени услуги
Днес потребителите на мобилни телефони могат да правят все повече неща със своите устройства. От Telekom Austria Group очакват значително увеличение в изискванията по отношение на мрежовия капацитет; само в Австрия обемът пренос на данни се е увеличил петкратно през последните две години. За да посрещнат тези нужди всички компании на Telekom Austria Group, разположени в осем европейски държави, модернизират своите мрежи с най-новото микровълново решение на Ericsson, което увеличава мрежовия капацитет като същевременно намалява разходите за мобилните оператори.

„За да гарантираме, че клиентите ни ще се възползват пълноценно от мобилните широколентови услуги и новите възможности в бъдеще, е необходимо да започнем работата по плавна модернизация на мрежите си още сега. Решението на Ericsson, което е изключително ефективно в ценово отношение, помага в осъществяването на цел ни, а именно, да предложим пълен пакет от мобилни широколентови услуги”, споделя Йохан Пихлер, главен технически директор на Telekom Austria Group.

„Търсенето в Централна Европа расте с бързи темпове и сега 18,5 милиона потребители в осем държави ще се възползват от по-високи скорости и подобрени услуги. Освен това чрез нашите устойчиви и ценово ефективни решения ние намаляваме разходите за своите клиенти – операторите”, заяви Роланд Нордгрен, директор за Централна Европа в Ericsson и президент на Ericsson Австрия.

Telekom Austria Group ще модернизира мрежите си в Австрия, Беларус, България, Хърватска, Македония, Лихтенщайн, Сърбия и Словения съобразно с пазарните нужди.

Още по темата: http://www.pixelmedia.bg/news/index.pcgi?material_id=51875
Източник: PixelMedia.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5565