TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
01 Декември 09, 16:19
Forrester: SAP е пазарен лидер в решенията за управление на бизнес процесите
Технологичният гигант SAP AG е лидер в решенията за управление на бизнес процесите според последното проучване на независимия пазарен анализатор Forrester Research. В публикувания през ноември 2009 г. доклад на анализатора "The Forrester Wave: Business Performance Solutions, Q4 2009" SAP е класиран на първо място сред други 10 водещи доставчици в сектора. 

Forrester  използва 89 различни критерии като оценява възможностите и ефективността на приложенията по отношение на процесите, свързани със стратегическо управление, бюджетиране, финансови консолидации, измерване на резултатите, планиране, анализи и др. По скалата от нула до пет портфолиото от решения на SAP получава 4.38 пункта или най-високият резултат, посочен в доклада.

"Като комбинира предимствата на портфолиото си за бизнес решения с тези на Business Objects, SAP разработи набор от първокласни продукти за всеки един възлов компонент от процесите свързани с бизнес управление и планиране, като същевременно добави нов набор от аналитични възможности", се посочва в проучването на Forrester.

"В доклада на Forrester са оценени широкия обхват и зрелостта на нашия пакет от решения за управлението на бизнес процеси, насочен както към традиционните SAP потребители, така и към останалите клиенти", коментира Стефани Бускеми, вицепрезидент в SAP AG. "Обединяването на традиционно разнородни дисциплини като GRC, EPM и Business Intelligence предоставя възможността на потребителите да добият яснота по отношение на оптимизацията на бизнес процесите и да използват приложенията по максимално ефективен начин", допълва тя.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1176