TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

30 Ноември 09, 13:54
Autodesk предлага помощ на засегнати от рецесията проектанти, архитекти и инженери
Софтуер, обучение, сертификация и други ресурси на компанията ще помагат за разширяване на уменията и за подобряване на работоспособността

Като отчита влиянието на настоящите икономически предизвикателства и нуждата на безработните архитекти, проектанти и инженери да поддържат и развиват уменията си, за да останат конкурентоспособни, Autodesk стартира „Програма за подпомагане” (Autodesk Assistance Programme).

Програмата ще осигури проектантски софтуер, обучение и ресурси, които да помогнат на съкратените професионалисти да подобрят и развият своите способности за работа с технологии за 3D проектиране. Тя предлага безплатни срочни студентски софтуерни лицензи, които помагат на участниците да изпробват най-новите продуктови версии, безплатно онлайн обучение плюс намалени такси за официални обучения и сертификации.

“Икономическият спад е оказал влияние върху почти всеки, особено в определени индустрии,“ каза Дейвид Палас, регионален директор в Autodesk за Централна и Югоизточна Европа. „Autodesk традиционно подкрепя нуждите на своите клиенти и това е бърз начин за тях да са в крак с новите разработки, да подобрят шанса си за намиране на нова работа и да използват времето си градивно, за да се подготвят за момента, в който икономиката ще се подобри.“

Инструментите и ресурсите от Програмата за подпомагане на Autodesk ще бъдат достъпни чрез онлайн портал (www.autodesk.co.uk/assistance), където потребителите могат да получат достъп до:

   - Безплатни софтуерни лицензи: 13-месечни студентски лицензи за AutoCAD, Autodesk Revit Architecture, Autodesk Inventor Professional, и/или AutoCAD Civil 3D. Достъпни са само за онлайн теглене.

   - Безплатно онлайн обучение: Онлайн можете да получите обучение при поискване, което е достъпно 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.

   - По-ниски такси за официални обучения: Много от партньорите на оторизираните от Autodesk центрове за обучение - Autodesk Authorised Training Centre (ATC) – предлагат обучения в техните центрове безплатно или на значително по-ниска цена. Очевидно това зависи от графика и достъпността.

   - Сертификация: Подготовката и изпитите за получаване на сертификати са достъпни на цени с отстъпка чрез оторизираните от Autodesk центрове за обучение.

   - Безплатен онлайн достъп до Autodesk University, уеб портал с повече от 1000 записани сесии.
 

Още по темата: http://www.pixelmedia.bg/news/index.pcgi?material_id=51863
Източник: PixelMedia.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1054