TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

26 Ноември 09, 12:24
ВМ Финанс Груп започва нов бизнес с операции в България, Македония и Молдова
Новата фирма в Групата VM Automation ще предлага продуктите на световния производител Johnson Controls

Холдинговото дружество ВМ Финанс Груп, управляващо богато портфолио от инвестиции и проекти в различни области, обяви стартирането на партньорство с водещия световен производител на климатична и хладилна техника, и сградна автоматика Johnson Controls. Решението за нова инвестиция в технологическия сектор е свързано с реализиране на амбициозните планове на Групата за добавяне на бизнес в областите, в които е доказала своите компетенции.

 

"През последната година наблюдаваме внимателно новите възможности на пазара. Дейността ни е съсредоточена в нови инвестиции и придобивания, които позволяват бърза интеграция с настоящия ни бизнес и рентабилност", коментира г-н Васил Мирчев, председател на Съвета на директорите на ВМ Финанс Груп.

  

VM Automation, новосъздадената фирма в Групата, е новият партньор на Jonhson Controls за България, Македония и Молдова. Изпълнителен директор на новата компания е инж. Андрея Талев.

 

Предметът на дейност на VM Automation обхваща проектиране, доставка, монтаж и сервизна поддръжка на вентилационна, хладилна и климатична техника, и сградна автоматика. Компанията доставя оборудване от заводите производители на Johnson Controls и от други световни производители-партньори на Johnson Controls. VM Automation наследи директния бизнес на Johnson Controls и вече обслужва редица водещи фирми в страната, както и в Македония и Молдова. Новата компания запазва създадените клонове в Бургас и Варна. Към всички офиси в страната са изградени специализирани сервизни центрове.

 

VM Automation разполага с екип от 30 специалисти, които осигуряват консултантски услуги за клиентите. Компанията работи в синергия с друга фирма на ВМ Финанс Груп, основаната през 2004 г. Ню Систем, днес водеща инженерингова фирма за енергийна ефективност, сградна автоматизация и непрекъсваемо електрозахранване. По този начин се използва ефектът от мащаба на големия бизнес и клиентите на компаниите получават допълнително предимство. 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1007