TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

26 Ноември 09, 12:20
Софтуерът muvee Reveal 8 обработва видеоклипове до 8 пъти по-бързо чрез хардуерно ускорение от GPU на NVIDIA
Приложението за създаване на домашни видеоклипове muvee Reveal спестява на потребителите ценно време, възползвайки се от възможностите на CUDA архитектурата на NVIDIA за видео обработка

Корпорацията NVIDIA и muvee, лидер при софтуера и услугите за създаване на домашни видеоклипове, обявиха че потребителите, разполагащи с NVIDIA CUDA-съвместими NVIDIA GeForce и NVIDIA ION графични процесори (GPU), ще могат да постигнат до 8-кратно подобрение в скоростта на видео компресия при използване на новия софтуер muvee Reveal 8.

Само с три лесни стъпки, потребителите могат да създават професионално изглеждащи домашни видеоклипове с помощта на muvee Reveal в рамките на няколко минути, като за целта е необходимо единствено да бъдат маркирани нужните снимки, видео съдържание и музика и да бъде избран стил. Благодарение на патентованата технология за лицево разпознаване и за отчитане на движение, muvee Reveal автоматично избира най-подходящите сцени и синхронизира всичко с ритъма на музиката. А потребителите, които разполагат с NVIDIA CUDA-съвместими графични процесори ще могат да се възползват и от до 8 пъти по-бързата обработка на финалния клип, като в същото време централният процесор ще е свободен за ползване за други задачи.

“Видеоклиповете вече са предпочитаният начин за споделяне на спомени и ние искаме да подобрим потребителското изживяване не само за хората, които ще гледат клиповете, но също така и за тези, които ще ги създават. С помощта на NVIDIA CUDA потребителите вече могат не само да създават перфектно изглеждащи видеоклипове, използвайки сложни триизмерни трансформации и ефектни, но също така и да компресират своите шедьоври светкавично бързо, благодарение на големия брой паралелни изчислителни ядра, което е идеално за това, което ние правим”, заяви Терънс Суии, изпълнителен директор на muvee.
 

Още по темата: http://www.pixelmedia.bg/news/index.pcgi?material_id=51853
Източник: PixelMedia.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.5419